onsdag den 12. november 2014

666 - Dyrets mærke?


  
Endnu engang oplever jeg, at det fyger omkring blandt kristne, med konspirationer om dyrets mærke, beskrevet i Åbenbaringen.


Frimærket til højre er blot en illustrativ reference til 'dyrets mærke' med et glimt i øjet.

Jeg vil her nedenfor blot introducere et par af konspirationerne om dyrets mærke:





Kan beregning af udsnit af en dollarseddel være dyrets mærke?



Stregkoden har blandt mange været et frygtet symbol på dyrets mærke. Baggrunden for denne frygt ligger i, at stregkoden indeholder 3x2 længere streger, altså 6 streger. Man tillægger derfor hver dobbeltstreg værdien 6, og dermed når man frem til 666.







Et af de nyere konspirationer er, at Google Chrome (en webbrowser) skulle udgøre kravene til dyrets mærke. Argumentationen kan du se her til venstre. Så kan du selv afgøre logikken i dette.



Et af de for mange frygtede, er microchippen. En chip, som vil skulle placeres under huden, og som vil kunne registrere mange oplysninger om borgeren. En chip, som også vil kunne fungere som betalingsmiddel 









Ikke engang Visa er gået ram forbi til at udnævnes til at være dyrets mærke.







Et af de seneste jeg har set, er M-logoet for energidrikken Mønster eller Monster. Dette baseres på forvrængede udgaver af bogstavet Vav =V i det hebræiske alfabet. Vav har talværdien 6. Bogstavet Vav har betydningen af et søm, som får flere elementer til at hænge sammen.
Også Walt Disney's signatur har nået frem til konspirationen om dyrets mærke.






Personligt mener jeg at INGEN af de ovenstående er troværdige!

Codex Vaticanus

Først, lad os se på udsnittet fra grundteksten, som er blevet oversat til 666, også betegnet som dyrets mærke.



Dette udsnit fra grundteksten er hvad, som er blevet oversat til 666 fra græsk, som det øvrige af Johannes Åbenbaring oprindeligt blev skrevet på. Teksten skal læses fra højre mod venstre. For at nå frem til denne oversættelse, har det krævet at man ændrer på det første tegn, drejer det næste 90 grader og ignorer det sidste. Herefter skal talværdien af disse lægges sammen, for at opnå tallet 666. 
I en bog, som regnes for at være Guds Ord til menneskene, hvor han prøver at tydeliggøre hvad og hvem Han er, virker det fuldstændig ulogisk, at Gud i ét enkelt ord skulle pludselig være SÅ kryptisk?

Johannes fik synerne og prøvede at skrive og beskrive hvad han så. Spørgsmålet er: Kan Johannes have forsøgt at efterligne det han så - inklusive for ham ukendte skriftstegn? Hvis det er ukendte skriftstegn, må det være et sprog han ikke kender. I hvert fald ikke i den grad, at han taler eller skriver det. Vi kender alle sprog, uden at beherske det. De fleste af os kan f.eks. sagtens genkende fransk-lignende sprog, uden vi behersker sproget i skrift og tale.  

Johannes Åbenbaring 13 v.11-18

Jeg så et andet dyr komme op af jorden; det havde to horn som et lam, men talte som en drage. Det udøver hele det første dyrs magt for dets øjne; og det får jorden og dem, der bor på den, til at tilbede det første dyr, det hvis banesår blev lægt. Det gør store tegn, så det endog får ild til at falde fra himlen ned på jorden for øjnene af menneskene. Det forfører dem, der bor på jorden, med de tegn, som det har fået givet at gøre for dyrets øjne, og siger til dem, der bor på jorden, at de skal lave et billede af dyret, der fik sværdhugget og kom til live. Og det fik givet at blæse livsånde i dyrets billede, så dyrets billede også kunne tale og få alle dem dræbt, der ikke vil tilbede dyrets billede. Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande,  så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal.  Her kræves der visdom! Den, der har forstand, må regne på dyrets tal, for det er et mennesketal. Dets tal er 666.

Hvad er det, som kendetegner dyrets mærke? 

  • Dyrets mærke skal være placeret på højre arm eller pande. Arm, fordi det græske ord: "dexios" dækker hele højre side af kroppen. 
  • Mærke er oversat fra det græske: "Charagma", som kan oversættes på flere måder: klistermærke, frimærke, tatovering, brændemærke, udskåret i træ, skulpturelt, graveret, formet. Det grundlæggende her er, at det af ordet angives det er noget der i sin synlighed kan tages af og på efter behov. Ikke en permanent implatering.
  • Dyrets mærke er også et navn. Et navn betyder også: en bekendelse, en proklamation, en ed. De fleste navne har en betydning. Prøv at slå betydningen af dit eget navn op på nettet. Betydningen af et navn er ikke noget, som vi traditionelt i nyere tid vægter meget i vores kultur, men i Mellemøsten, hvor Bibelen er forfattet, betyder det ALT! Husk f.eks. hvordan Jesus ændrer navnet på Kefas til Peter. 
  • De, som ikke vil tilbede dyret, vil blive søgt dræbt. Dette vil få mange til at tage imod mærket, et kendetegn, der signalerer loyalitet. 
  • De, som ikke har loyalitetsmærket, vil blive dræbt. Eller i hvert fald forsøgt herpå. 

Dyrets mærke er altså en bekendelse om loyalitet, overgivelse eller underkastelse, og som anerkendelse på loyaliteten modtages mærket så andre kan se loyaliteten. 

Hvad er det bibelen siger om bekendelse?

Ordsp. 18 v21: 
Liv og død er I TUNGENS vold,
de, der er venner med den, nyder dens frugt. 

Rom. 10 v9-10:
For hvis du MED DIN MUND BEKENDER, at Jesus er Herre, og i dit hjerte tror, at Gud har oprejst ham fra de døde, skal du frelses. For med hjertet tror man til retfærdighed, MED MUNDEN BEKENDER MAN TIL FRELSE. 

Loyalitet er ikke noget du kan påtvinges. Det er et valg du træffer og en loyalitet du skal proklamere med din mund. 

Ligesom med du med din mund proklamerer/bekender loyalitet til Jesus, ligeså vil du skulle proklamere/bekende loyalitet til Dyret

Så kriteriet for dyrets mærke er en loyalitetsbekendelse, og altså ikke en chip du mod din vilje vil kunne få indsprøjtet under huden, eller nogen af de andre konspirationsteorier. 

Så brug du bare både stregkode, Visa eller kreditkort uden bekymring. Du kan også roligt drikke energidrikken "Mønster/Monster", se Disney-film, surfe på Google Chrome osv. Intet af dette kræver du afsværger loyalitet til Jesus. 

Til gengæld vil en loyalitetserklæring som: "Der er ingen anden gud end allah", afsværge din loyalitet til Jesus. Og de som giver denne loyalitetsbekendelse, tager med glæde imod et mærke der signalerer deres loyalitetserklæring:



 


Ved at påtage sig dette bånd på sin pande eller sin højre arm, proklamerer man ganske synligt sin loyalitet. 

Ingen anden religion eller ideologi har så skarpe krav til underkastelse, som islam har. Konvertering væk fra islam er ligmed en dødsdom. Det er ganske enkelt forbudt, at fravælge islam. Henrettelserne for at konvertere eller nægte at konvertere til islam, er ganske "kreative". Der findes ikke mange måder at slå ihjel på, som de ikke offentligt har benyttet sig af. Jeg skal spare jer for detaljerne her. 

Det er også vigtigt i denne kontekst at huske på, at selv muslimerne kalder islam for: "Dyret", eller: "Dyret fra ørkenen". Altså, når de der følger denne ideologi, for det er mere en ideologi end en religion, selv betegner det som: "Dyret", så bør det få vores opmærksomhed rettet mod dette. 

Ja, antikrists ånd kan komme til udtryk på mange måder og være mange steder, men Dyrets Mærke vil være dette pandebånd/armbånd. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar