lørdag den 9. september 2017

Åbenbaringen 12 - Kvinden på himlen



Det er snart den 23. september 2017. Dagen for Åbenbaringen 12 begynder at se sin opfyldelse. Lad os se på, hvad det præcist er, der skal ske. Jeg har indlejret en video af Robert Breaker (engelsk uden undertekst) der også forklarer meget af det. Videoen er fra december 2016. 

Og et stort tegn viste sig på himlen, EN KVINDE KLÆDT I SOLEN, MED MÅNEN UNDER SINE FØDDER OG MED EN KRONE AF TOLV STJERNER PÅ SIT HOVED.
v2 HUN SKULLE FØDE OG HUN SKREG AF SMERTE I SINE FØDSELSVEER.
v3 Og der viste sig et andet tegn på himlen, en stor ildrød drage med syv hoveder og ti horn og syv kroner på sine hoveder.
v4 Dens hale fejede en tredjedel af himlens stjerner bort og styrtede dem ned på jorden. Dragen stillede sig foran kvinden, der skulle føde, for at sluge hendes barn, så snart hun fødte.
v5 Og hun fødte en søn, en dreng, som skal vogte alle folkeslagene med et jernscepter. Og hendes barn blev bortrykket til Gud og hans trone.
v6 Men kvinden flygtede ud i ørkenen; dér har hun et sted, som Gud har gjort rede til hende, for at hun kan få sin føde dér i tolv hundrede og tres dage.
(Johannes Åbenbaring 12: 1-6)

I januar 2017 gled planeten Jupiter, også kaldet: "Kongeplaneten", ind i skødet på stjernebilledet Jomfruen. Her har den stået og cirkuleret i 9 måneder. Den 23. september 2017 glider Saturn ud mellem benene på Jomfruen, som i en fødsel.
At hun har Løvens 9 stjerner over sit hoved, og månen under fødderne og solen ved sit hoved er der intet nyt i. Det sker hele tiden. Dét, som er bemærkelsesværdigt her er, at hun netop denne dato, den 23. september 2017, for første gang i verdenshistorien iflg. NASA, så stiller de tre planeter: Mars, Merkur og Venus sig sammen med Løvens stjernebillede. 

1. Mosebog 1:14-15 skriver: "Gud sagde: »Der skal være lys på himmelhvælvingen til at skille dag fra nat. DE SKAL TJENE SOM TEGN, til at fastsætte festtider, dage og år, og de skal være lys på himmelhvælvingen til at oplyse jorden!« Og det skete;"

Lyset er solen, månen, stjernerne og planeterne. Disses formål er primært at tjene som tegn, altså et kommunikationsmiddel - IKKE gennem astrologi, hvor man tolker disse himmellegemers direkte indflydelse på den enkelts liv, men gennem astronomi, hvor man observerer disses bevægelser og tolker betydningen iht. Skriftens Ord.
Deres sekundære formål er at fungere til fastsættelse af fester - Det er de jødiske fester: Pesach (påske), Shavout (pinse), Rosh Hashanah (nytår), Yom Kippur, Sukkot (løvhyttefest), Hanukkah (lysfest) og dermed danne grundlag for en kalender. 
Først det tretiere formål er at være lys der oplyser jorden. Det formål vi typisk antager som det primære formål, for uden dette, intet liv. 

Hvad er det så med den drage??? Jeg har ikke lige nogen åbenbaring om hvad det præcist betyder, men lad os prøve at kigge på hvad nogle af nøgleordene betyder. Nogle gange kan de være oversat "forkert" så vi sidder og tager udgangspunkt i en forkert oversættelse.
Dragen beskrives i andre sammenhænge også som: "Dyret". Vi ved, at muslimerne selv betegner islam som: "dyret" eller: "dyret fra ørkenen"

"Rød" kommer af: "Pyrros", der iflg. Strong's også har noget med ild at gøre. Det kan altså både være den rødlige farve ilden har, men også have direkte noget med ild at gøre. 

"Hoved" kommer af: "Kephale", der ikke betyder hoved i fysisk forstand, men er mere i retningen af: "Overhoved", altså ligesom en chef er overhoved i en virksomhed, og manden er overhoved i familien, og en statsleder er overhoved for sin nation.
Den Arabiske Liga blev grundlagt af 7 nationer: Irak, Jordan, Libanon, Saudi-Arabien, Syrien, Egypten og Yemen. Jeg siger ikke dette som en konklusion, blot til efterretning. Hvis nogen vil studere dette nærmere, så blev Den Arabiske Liga grundlagt den 22. marts 1945, eller Nisan 8 5705 i den jødiske kalender.  

"Horn" kommer af: "Keras", der også kan oversættes til: "Hjælper" eller mere: "En modig/trofast hjælper". 

"Kroner" kommer af: "Diadema", der også anvendes om den turban den Persiske konge anvendte. 

"Foran" kommer af: "Enopion", kan også oversættes til: "I nærheden af" eller: "Overfor". 

"Sluge" kommer af: "Ketesthio", der både kan betyde fysisk at sluge, men i en metaforisk betydning også kan betyde, at øsle bort, sløse væk, spilde og sætte over styr. 

"Barn" kommer af: "Teknon" der litterært betyder barn/drengebarn, men metaforisk kan oversættes til tilhængere/tilbedere/dyrkere af visdom. 

"Jern septer" oversættes direkte, men er også et udtryk der anvendes om anvendelse af militær magt, brutal magt. 

"Bortrykket" kommer her af: "Harpazo" der betyder at blive fjernet mod egen vilje. 

At kvinden flygter ud i ørkenen, tolker jeg mest som at stjernebilledet Jomfruen forsvinder fra himmelhvælvingen igen og ørkenen skal her forståes som verdensrummet. Det er MIN tolkning. Her skal hun være i 1260 dage = 3,5 år. 

Med dette lille "studie" af hvad ordene OGSÅ kan oversættes til, så kan det måske give et billede af hvad det er Johannes mener. 

Det jeg umiddelbart får ud af det er, en gruppe af 7 overhoveder, det kunne være Den Arabiske Liga, og de 10 horn eller hjælpere, kunne være nogle af Den Arabiske Ligas øvrige 16 medlemmer. Hvad de 10 kroner/diademe (Persiske turbans) lige repræsenterer, ved jeg ikke. Et eller andet med Persien/Iran formoder jeg, men jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke ved hvad.
Hvis det at barnet bliver bortrykket til Gud har den metaforiske betydning, at visdommen fjernes, vil det betyde at rationalitet forsvinder og en form for vanvittige politiske beslutninger vil blive truffet. 

Bibelen taler om, at trængselstiden vil vare 2 x 3,5 år = 7 år, men også at de første 3,5 år ikke vil være at regne for noget særligt. De fleste vil ikke engang bemærke at være i denne. Det er de sidste 3,5 år der er den store trængsel. Hvis vi tæller tilbage til de første blodmåner i foråret 2014, så er det ca. 3,5 år siden.

Jeg skal IKKE sætte nogen dato for Jesu genkomst!!! Men tænk over dette...

[OPDATERING]

Der har i det seneste været en del skriverier, at såkaldte kristne nummerologer forudsiger jordens undergang den 23. september 2017. Dette er en gang fis i en hornlygte!!!
Bibelen taler tydeligt om Trængselstiden som en periode på to gange 3,5 år = 7 år, efterfulgt af en periode på 1000 år, populært kaldet Tusindårsriget på dansk, hvor Jesus skal regere nationerne i hele verden med et jernscepter, som det fremgår af både Åbenbaringen 12 og Salme 2 m.fl. Efterefter kommer en udefineret periode, kun defineret som: "Kort periode" inden Gud vælger at destruere jorden. Der vil altså fra nu af være MINDST 1000 år til en sådan hændelse.

I øvrigt: Hvordan kan man være kristen nummerolog??? De to ting går ikke i spænd med hinanden....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar