søndag den 10. september 2017



Tempelpladsen er ikke tempelpladsen...


Denne video er utrolig. Jeg skal kun meget kort opridse, hvad det er den fortæller.

Ved at gennemgå Skrifternes beskrivelse af Salomons tempel, altså de fysiske beskriver der indikerer dens placering, sammenholder disse med samtidige kilder fra øjenvidner og historikere som Flavius Josephus m.fl., viser det sig der aldrig har stået noget tempel på Tempelbjerget. Tempelbjerget var i stedet hjemsted for den Romerske hærs legion af 10.000 soldater + øvrigt personel.

Det RIGTIGE sted templet stod, var nogle få hundrede meter syd for Tempelbjerget. Et område der allerede er under jødisk besiddelse, men pga. man i generationer har fået overbevist sig selv om sandheden i løgnen, for at sige det sådan, så har man ikke kigget den anden vej.

Det betyder, at jøderne sådan set i morgen vil kunne starte genopførelsen af Templet hvor det retteligt bør være.

Jesus sagde også, at der ikke skulle være sten på sten tilbage af templet, hvilket stemmer dårligt overens med, at der er over 10.000 sten tilbage hvor man traditionelt har anset for at være en del af templet. Grædemuren er således en del af den romerske fæstning.

Hvorfor er templet så vigtigt for jøderne? Jøderne venter stadig på Messias - HaMassiac. De venter på en konge i sin fulde majestæt; ikke et skrøbeligt barn født af fattige forældre. De er dog overbevist om, at Messias ikke kan komme, før de har deres tempel bygget.

Genopbygningen af Templet vil dog også markere indledningen på trængselstiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar