fredag den 3. januar 2014

Halvmåneguden

Dommerbogen 8:21:
"Da sagde Zeba og Salmunna: "Kom selv hen og hug os ned! Mands værd, mands styrke!" Så gik Gideon hen og dræbte Zeba og Salmunna og tog de månesegl, deres kameler havde om halsen."

Det, som er oversat til "månesegl" er egenligt halvmånesegl.

Som Kong David var et et forbillede på Messias som konge, og Josef et forbillede på Messias som den lidende, så var Gideon et forbillede på Messias som krigskonge.

Muslimerne tror, at Jesus vil komme tilbage og fortælle, at han var muslim. At han hader jøderne og de kristne og alle skal omvende sig til islam.

Ordet, som er oversat til månesegl, er det hebræiske ord: Saharon, og betyder retmæssigt: Halvmåne. Det kommer af et andet hebræisk ord: Shachar, som også er det ord der er brug for satan i Esajas 14: "Heylel ben Shachar".  Navnet Lucifer er oversat fra Heylel og betyder retvist: Morgenstjerne/Halvmåne.

Morgenstjernen og Halvmånen er overalt i de islamiske symboler. Islam og satan er ét og det samme.



Navnet: "Allah" er et andet navn for Bel eller Baal, som i sin rette form blot betyder: "Herre" og var den Babyloniske Månegud. Dette var også denne gud Romerne tilbad, og Grækerne tilbad Gog (Gygez).

"The Hastings Encyclopedia of Religion and Ethics" bind 1, s. 326 bekræfter at Allah har sammenhæng med den Babyloniske gud Bel. Bel betyder, som tidligere nævnt: "Herre" og er fundet i Nordafrikanske arkæologiske udgravninger i forbindelse måneguden Sin.

Esajas 45 v.23:
"Jeg sværger ved mig selv, sandhed udgår af min mund, ord, der ikke vender tilbage: For mig skal hvert knæ bøje sig, hver tunge skal sværge ved mig."

Esajas 46 v.1:
"Bel går i knæ, Nebo synker sammen, gudebillederne læsses på lastdyr og okser."

Det ord, som i Dommerbogen 8 v.21 er oversat til kameler, kommer af det hebræiske ord: Ga'mal, og betyder også: Byrdernes bæst. Det samme, som er oversat til 'lastdyr' i Esajas 46 v.1.

Så gudebillederne, som 'lastdyrene' og okserne bar, var samme symbol som Gideon fjernede - Halvmånen.

Bel/Allah/satan (Halvmånen), det er alle navne for den samme, vil bøje sig for Gud.


Kilde:
Evenatthedoors.com
"God's war on Terror" af Walid Shoebat, s. 380-387.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar