lørdag den 21. december 2013

Introduktion

Mange mener ikke, at Bibelen har nogen relevans i dag. Dette er HELT forkert! Bibelen er den mest relevante bog overhovedet, som du kan få fat i.

Hvorfor? Jo, Bibelens indhold er den ENESTE bog, hvor samtlige profetier indtil videre er gået i opfyldelse. Ikke bare sådan næsten, men 100%.

Jeg har brugt meget tid på at studere dette emne, og det vil jeg gerne dele med dig.

Jeg er MEGET inspireret af prædikanter som Walid Shoebat, Joel Richardson, Chuck Missler og Steve Cioccolanti, for lige at nævne nogle af dem. Men det vigtigste er, at SELV studere.

Hvad er så mit formål med denne blog? Jo, det er at råbe op: Jesus kommer, og Han kommer snart!

Hvordan skal vi dog kunne forudsige hvornår Jesus kommer igen? 

Meget af svaret på dette, vil være i de enkelte blogindlæg. Men Jesus sagde, oversat fra den engelske King James version, i Lukas 21 v.28: "Og når disse ting begynder at ske, så se op, og løft jeres hoveder op, for jeres forløsning er kommet nær."

1. Thess. 5 v.1-4:
"Om tider og timer har I ikke brug for, brødre, at der skrives til jer. For I ved selv ganske nøje, at Herrens dag kommer som en tyv om natten. Når folk siger: "Fred og ingen fare!" da er undergangen pludselig over dem som veerne over en, der skal føde, og de skal ikke undslippe. Men I, brødre, er ikke i mørke, så dagen skulle kunne overraske jer som en tyv. I er jo alle lysets børn og dagens børn. Vi tilhører ikke natten, og heller ikke mørket. Så skal vi da ikke sove som de andre, men være vågne og ædru."

Paulus siger her, inspireret af Helligånden, at bortrykkelsen vil komme 'som en tyv om natten'. Dette er hvad kristne i Danmark har levet efter. Men, han siger også, hvis vi mener at tilhøre Ham og leve i lyset, så skal dagen IKKE kunne overraske os som en tyv om natten. Med andre ord: Vi skal vide ret præcist hvornår det er tid, så vi er klar.

Det er lidt som hvis man skal ud at rejse med toget. Man kigger i køreplanen for at se hvornår der er afgang og stiller sig så parat på perronen. Hvis man ikke er klar dér, så når man ikke toget og står tilbage på perronen og ser bagenden af toget suse afsted. Man er ladt tilbage!

Så, vi må studere skriften. Finde og tyde tegnene på Hans komme, og så stå klar på perronen når der er afgangstid.

Nu er Gud jo heldigvis nok mere nådig, end en tilfældig togfører kan være. Han kender hjerterne og ved hvem det er, som har reserveret plads på afgangen.


Sagde Jesus ikke, at end ikke han selv vidste hvornår det skulle ske?

Markus 13 v.28:
"Men den dag eller time er der ingen, der kender, hverken englene i himlen eller Sønnen, men kun Faderen."

Disse ord sagde Jesus mens Han endnu vandrede på jorden som menneske. I sin menneskelige skikkelse, var Jesus begrænset i sin viden.

Markus 5 v.25-30:
"Men Jesus mærkede straks på sig selv den kraft, der udgik fra ham, og han vendte sig om midt i skaren og sagde: "Hvem rørte ved mit tøj?""

Jesus kunne MÆRKE der skete noget, men han var begrænset i sin viden om hvad og hvorfor på grund af sin menneskelige natur.

Johannes' Åbenbaring 1 v.1-2:
"Jesu Kristi åbenbaring, som Gud gav ham for at vise sine tjenere, hvad der snart skal ske, og som han kundgjorde og sendte med sin engel til sin tjener Johannes, der hermed bevidner Gud ord og Jesu Kristi vidnesbyrd, alt det, han har set."

Efter Jesus fór til Himmels, blev det åbenbaret fuldt ud for Jesus, hvad der skulle ske i fremtiden. Hvis ikke Jesus, som en del af Treenigheden og dermed som en del af Gud selv, ved hvad der skal ske, er Jesus ikke alvidende og dermed stadig begrænset af sin menneskelige natur og vil dermed ikke være en del af Gud.

Så det, som vi kalder for Johannes' Åbenbaring, er faktisk Jesu Åbenbaring. Denne fulde åbenbaring blev givet til Jesus FOR at Han kunne fortælle den videre til sine tjenere. Så Jesus ønsker vi skal vide HVAD der skal ske og HVORNÅR det skal ske.

Hvorfor ved englene det så ikke?

Engle er tjenende ånder. De er skabt for os. De er under os i hirakiet. Vi er Guds børn, hans øjesten. Lad mig bruge, måske et dårligt eksempel: Mon ikke vi kan antage, at Kronprins Frederik i større grad kender hvilke tanker og spekulationer hans mor, Dronning Margrethe gør sig, fordi hun deler disse med ham, i højere grad end hoffet kender disse? Det tror jeg vi kan antage.
Skulle Gud, vor Far, ikke dermed også i større grad indvie os, Hans børn, i sine tanker, end Han vil gøre overfor tjenerne - englene?

Hvad med antikrists rige og Templets genopførsel?

Personligt tror jeg, at de hellige (de, som har taget imod frelsen i kristus og lever i fællesskab med Ham!) vil blive bortrykket inden alle de frygtelige ting, som Bibelen beskriver skal ske i Trængselstiden.
Hvorfor tror jeg så det? Jo, jeg tror de helliges bønner holder antikrists ånd stangen. Han kan ikke træde ind på scenen før de hellige er væk fra jorden. De øjeblik de er væk, har satan fuldt råderum til at lade hans væsen komme til syne.

Angående Templet, så har Israel haft alle byggematerialer og al inventar klar i mange år. Det har ligget skjult i en underjordisk bunker et sted i Israel.
Israel meddelte fornyligt (det vil sige i december 2013), at man forventer at kan begynde genopførslen af Templet i løbet af et par år.

Hvis vi ser på de faktuelle hændelser der er sket, samt de himmelfænomener bl.a. NASA har fastlagt skal ske, holdt op i mod Bibelens profetier om tegnene på endetiden, kan vi opstille det som et regnestykke.

Regnestykket

Salmen 119 v.160:
"Summen af dine ord er sandhed, og alle dine retfærdige bud gælder i evighed."

Bibelen siger her, at SUMMEN af Guds Ord er sandhed.

Så hvis vi drager konklusionen: "Han (Jesus) skal komme som en tyv om natten," ophæver vi ét ciffer i regnestykket til at være facit. Får vi dermed det rette resultat? Det vil enhver, med en smule matematisk viden, kunne forklare at sådan fungerer det ikke.
Så ved at konkludere, at "Han kommer som en tyv om natten" og ophøjer dette til den endegyldige sandhed, får vi et forkert facit, for vi har kun taget ét ciffer og ophøjet til det endegyldige resultat.
Vi må have alle cifrene med i regnestykket, for at få det rette resultat.

Så vi må lægge det hele sammen og udfra dette nå frem til facit.


God fornøjelse med læselysten. Jeg håber du vil blive velsignet og opleve at forventningen stiger til at mødes med Ham i luften. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar