torsdag den 26. december 2013

Kvinden på himlen

Åbenbaringen 12 v. 1-2, 6:
"Og et stort tegn viste sig på himlen, en kvinde klædt i solen, med månen under sine fødder og med en krone af tolv stjerner på sit hoved. Hun skulle føde, og hun skreg af smerte i sine fødselsveer.... Men kvinden flygtede ud i ørkenen; dér har hun et sted, som Gud har gjort rede til hende, for at hun kan få sin føde dér i tolv hundrede og tres dage." (1260 dage = 3 1/2 år).

Åbenbaringsbogen kapitel 11, 12 og 13 beskriver midten af Trængselstiden. Når man kan identificere halvvejs i Trængselstiden, fortæller Gud os dermed, at nu er der "kun" 3 1/2 år tilbage.

Nogle bibellærere underviser, at kvinden repræsenterer Israel. Sol repræsenterer Jakob, månen repræsenterer Jakobs hustru og stjernerne Israels stammer. Dog har Israel 13 stammer, og ikke tolv. Så det stemmer ikke helt. Men det er MULIGT der er denne parallel...

Men lad os tage den simpleste og mest direkte tolkning. Den er oftest anbefalelsesværdig.

Gud siger midt i Trængselstiden: "Se op! Der er en kvinde på himlen."

Vi er nødt til at se på noget, som relaterer til stjernerne og til Bibelen.

1. Mosebog 1 v. 14:
"Gud sagde: "Der skal være lys på himmelhvælvingen til at skille dag fra nat. De skal tjene som tegn til at fastsætte festtider, dage og år, og de skal være lys på himmelhvælvingen til at oplyse jorden!" Og det skete; Gud skabte to store lys, det største til at herske om dagen, det mindste til at herske om natten, og stjernerne."

Så Gud har skabt stjernetegnene på himlen. Astrologer mv. har kuppet og perverteret Guds skaberværk, og mange kristne tager i dag stor afstand fra stjernetegnene. Men de er Guds skaberværk og tegn Han bruger til at identificere tider overfor menneskene.

Ud af de 12 stjernetegn (krebsen, tyren, skorpionen, vægten, løven, fiskene, tvillingerne mv.) er der kun én kvinde: Jomfruen, som vi kalder stjernetegnet på dansk.

Hvis du bor i Jerusalem, vil en 'kvinde' dukke op på himlen den 23. september 2017. Stjernekonstellationen Jomfruen står op, med solen ved sit hoved og månen under sine fødder.


Sammen med Mars, Merkur og Venus, der vil være ved hendes hoved mellem "Løven" og hendes hoved, samt de 9 stjerner i stjernetegnet "Løven" over hendes hoved, har hun 12 stjerner på sit hoved.
Jupiter, Kongeplaneten, vil være placeret omkring hendes skød i 41 uger (graviditetsperiode), som om hun er gravid.

Stjernekonstellation 23. september 2017 over Jerusalem.

Det kan også illusteres således:


Men alt dette her indentificerer når halvdelen af Trængselstiden er overstået. Hvis vi trækker 3 1/2 år fra, lander vi i 2014. Lægger vi 3 1/2 år til, lander vi i 2020.

(Er det egentlig ikke bemærkelsesværdigt, at alle politikere i øjeblikket planlægger frem til år 2020...???)

Hvis vi ser det i et større sammenhæng, så vil dette hænde ca. 3 1/2 år efter den sidste blodmåne Tetrad i 2014-15, og her skal altid regnes fra den FØRSTE blodmåne. Læs indlægget om Tegn i Sol, måne og stjerner.

Stjernetydning på Jesu tid

Denne slags stjernetydning brugte man meget i oldtiden. Og det var også dette der ledte De Vise Mænd på sporet til Bethlehem.

Når vi taler om et menneskes fødselsdag, taler vi om den dato dette menneske blev født. Men når vi bliver født, har vi jo allerede været i verden i 9 måneder i moderens skød.

Det, som skete på himlen på det tidspunkt, hvor Jesus blev undfanget, var der en konstellation med Jupiter, Regulus og stjernetegnet Løven. Jupiter kaldes: "Kongeplaneten". Regulus kaldes: "Kongestjernen". Løven kaldes: "Konge-tegnet". Så 3 konger står sammen på himlen omkring 3 år før det vi i dag kalder år 0.

Forskere har beregnet til, at Jesus blev født omkring den 17. juli år 3 før vor tidsregning. Så 9 måneder fra denne dato, betyder Jesus blev undfanget (kom til verden), omkring den 11. september år 4 før vor tidsregning.



Så ud over ovennævnte astronomiske tegn, så var der også Bethlehems-stjernen som tegn på Jesu fødsel.
Så hvis du tror på Bethlehems-stjernen, må du forstå at Gud siger: "SE OP!". Han sætter tegn på himlen til at pege mod Ham.

Endetidens tidslinje

Så bare lige som en reminder, så kommer her igen tidslinjen for Endetiden:






Kilde
discover.org
informedchristians.com
starofbethlehem.net


2 kommentarer:

  1. Du skriver mye bra!

    SvarSlet
  2. Fantastisk at støde ind i en dansk tekst, om det der optager mig mest. Jeg vil læse resten af dine blog indlæg også. Det undrede mig, at der er så få kommentarer, men måske skyldes det, det som Tore også skrev. Så der hverken er noget at være uening i eller at tilføje.

    SvarSlet